Vi är en designfirma som existerar för att tackla problemen med växthusgasutsläppen (i linje med race to zero & agenda 2030). Vårt uppdrag är att uppfinna en process för att "designa bort CO2" och vi är på god väg. Just nu siktar vi in oss på utsläpp som orsakas av den digitala industrin, närmare bestämt hemsidor (utgör 7% av den globala strömförbrukningen redan). Med vår metod får man som kund en klimatsmart hemsida som dessutom är snabbare och mer användarvänlig. I framtiden kommer vi bredda vårt erbjudande för att omfatta fler branscher som behöver hjälp att minska sina utsläpp av växthusgaser. Vi tror att design kan göra en stor skillnad i omställningen till ett fossilfritt samhälle.
Om oss
Hej! Jag heter Axel Moll och det är jag som grundat MVP Design. Vi är baserade i Dalby utanför Lund. MVPD står för Maximum Viable Product Design. Vår affärsidé är att hjälpa kunder utveckla hållbar design - i ekologisk och tidsmässig bemärkelse

Till skillnad från många av våra konkurrenter har vi ett tydligt uppdrag; att hjälpa så många företag som möjligt att anpassa sig till den fossilfria framtiden. 2045 ska flertalet stora sektorer i Sverige bli fossilfria vilket är enorm utmaning men också en stor möjlighet. De företag som är tidiga att agera i linje med den fossilfria handlingsplanen kommer ha en enorm fördel gentemot sina konkurrenter. 

MVP Design kan hjälpa er med design av CO2-smarta webbsidor, varumärken och innovations sprintar. Kontakta oss (länk nedan) för mer information om respektive expertis.
Följ oss på social media
REKOMMENDATIONER
”Axel är en fantastisk UX-designer med en bra känsla för helheten. Han är lyhörd och noggrann, men också flexibel, lättsam och omtyckt av kunderna.I alla leveranser vi gjort tillsammans har samarbetet funkat utmärkt och jag jobbar gärna med Axel igen!”

Victoria Abbassi
VD, Great IT
”Had it not been for Axels extreme care for detail and hard work to fully comprehend my complete vision, I would not be where I am today. His patience with letting my ideas evolve organically and then organize the product in accordance has been invaluable to me and my work.”

Sofia Pontén
Founder scorpiorising.se
”Samspelet mellan vår utvecklingsavdelning och Axel Moll har flutit på väldigt bra och smidigt där Axel inte bara hjälpt oss med design utan även hur vi ska tänka för att göra det enkelt och tydligt för slutkunden.”

Gustav Forsman
VD Lundaman Instrument
”Axel and I work from time to time when I need his expertise on how we can simplify, improve and clarify our communication. He is easy-going, responsible and does efficient work. He’s a keeper.”

Jane Olsson
Founder Swop Shop
Hej, jag heter Axel Moll och det är jag som är grundaren av MVP design. Personligen känner jag starkt för klimatfrågan och anser att vi bör göra vårt yttersta för att skydda våra levnadsmiljöer, djur och människor, innan det är för sent.
Kontakta oss:
letsgo@mvpdesign.se
+46705394618
Har du en fråga? Hör av dig till
letsgo@mvpdesign.se

Our mission is to help as many companies as possible decrease their co2-footprint within this decade. As a planet we need to halve our global carbon emissions before 2030 to avoid a planetary catastrophe – mvpd was founded with the belief that technology & design will be a key resource in the #racetozero. Lets' decarbonize the world before it's too late.

Copyright 2021
Maximum Viable Product Design
Stockholm, Sverige